achange.blogg.se

En dag fick jag inte längre tillgång till preventivmedel pga att jag va för överviktig och riskerade blodpoppar med mera. Detta va i November 2010. Jag fick preventivmedel i 1 år hade jag inte gått ner något i vikt då så skulle hon inte skriva ut något mer. De va mitt wake up call. Kärringen skulle få se! Maj 2011 gick jag med i något som skulle förändra mitt liv för alltid, vikt väktarna. Det här är min resa mot ett hälsosammare och gladare liv, med god mat och till sist ett möte med barnmorskan.

Snap shot

Publicerad 2014-07-01 22:40:02 i Allmänt,

Länge sedan men jag måste tipsa er som har svårt att få ihop mellanmålen eller tycker att de är svårt att hitta på mellan mål.
Lindahls en portionskvarg. Tumme upp 2pp för en förp och jag lovar de mättar.
Tävlingarna rullar på och jag tycker att det är ett underbart mellanmål att ha med sig. de och några kokta ägg kan rädda min dag. Ha med dig en såndär (inte allt för länge då det är kylvara) i väskan på shoppingrundan, jobbet, till/ifrån träningen. I love it! Dock så är det sötningsmedel i den men men de finns ju lindahls kvarg i större förp med socker i så välj och vraka Du väljer :) har sett dom på coop och willys änsålänge å kostar mellan 7-10kr st.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela